0 Views

اسم الفيلم : % -

تاريخ الرفع : أكتوبر 14, 2021-11:25 ص

وصف قصير للاحداث :Insign.it group event 2021 – The Hybrid Edition

InPackage – Application Lifecycle Management volledig “in control” – (Insign.it)

De volledige controle over installaties, upgrades en de-installatie van al uw software verkrijgen, dat wil toch iedereen? Iedere pakket en iedere software leverancier komt met een eigen installatie aanpak. Niet gek dat software management gemiddeld tussen de 50 en 90% van de beschikbare tijd in beslag neemt. Dat kan anders.

Speel uw IT-team vrij voor de belangrijke taken die impact hebben op de operatie en core-business. InPackage maakt het leven van de softwarebeheerders een stuk eenvoudiger. Door gebruik te maken van de Insign.it managed repositories kunt u enorme efficiency slagen maken in het beheren van uw software. Onze beheerkennis en ervaring zijn samengebracht in packages waarmee op eenvoudige, geautomatiseerde wijze, software management uitgevoerd wordt gedurende de complete levenscyclus van uw software.

Naures Shakarchi, Senior System Engineer bij Insign.it, laat zien dat onze eigen dienst, genaamd InPackage, het leven van de softwarebeheerders een stuk eenvoudiger maakt.

source